Ponnyridning på Älvsbymässan !

yup, va med ponnysarna på älvsbymässan, å de gick ju it precis som på räls va?!
började när vi kom upp till stallet å hede fast transporten, då började det dugga..
jag å natta gick å bytte till stallkläder när vi kommer ut spöregnar det.
vi går in i stallet jag å amanda går å hämtar in Banjo å Clements, det börjar spöregna ännu mer + stormvindar + hagel !!
vi går in i stallet å borstar ponnysarna, her fast transportskydd osv osv... lastar hästarna, som INTE vill gå in, men efter ett litet tag ger dom sig, har nu slutat hagla å de duggregnar å blåser bara.
när vi kommer fram å ska lasta ur blåser det bara, Clements får nå ryck å kastar sig, happ en ponny borta, hon skrapar av pälsen på ryggen och har SVIN ONT PLUSS att hon trampade sig med en brodd eller nå på bakbenet  "/
så då har vi bara en ponny till barnridning, det behövdes dock ingen mer eftersom det bara var ca: 5 ungar som kom å red på ca 3h!!! kul å hålla i barnridning när det inte kommer nå folk? (igår hade det tydligen bara varit 6 ungar) så kring efter två skulle vi åka hem, lastningen blev lite nervös inför hur clements skulle reagera, men hon var snäll och gick in på en gång, samma med banjo...
happ, då funkar inte kofferten! så vi får packa grejjerna från inifrån bilen å knosa knosa....
sen gjorde natta nå så den funkade, tur det!!
sen så stannade vi en snabbis på turklövern för att natta sku ha himla mjukglass ;) hehe ;D
sen när vi kommer tillbaka till ridskolan så är vi väl lite rädda för att clements ska göra om sin bom tur, och det märks så fort vi her ner luckan att hon är helt uppe i varv..! MEN nu e det banjos tur att krypa under bommen å slita lös hud, päls OCH svans!! han fick dock inga trampsår eller jätte jätte ont i ryggen som clements, och det var ju tur det, men han kommer säkerligen vara jätte öm i ryggen imårn å kanske tisdag..

Det lät väl som en kul dag där ingenting har gått fel?! JA ELLER HUR?! hahaha ;P
ne fyfan, tycker så synd om ponnyeländena!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0