åh! den här låten stämmer så jävla bra!


film = emme

räknade mina  filmer igår:

  • 7 dvdboxar
  • 55 vhs
  • 4 inspelade vhs
  • 112 dvd
  • 19 inspelade dvd

så blev resultatet! haha ;D tur att man har mycket fritid :p  har inte ens hunnit att se alla mina nya filmer som jag köpt i sommar ;p haha ;D
nåväl, ska ta en dusch, har varit ute och sprungit en LITEN vända idag, var fan bara ute i 15 minuter, annars brukar jag ju va ute i iallafall i en 25-30 minuter...
nåväl, en viss jävla "kompis" ströp all min lust till saker igår, och gissa vad, jag fortsätter ändå att umgås med henne! är jag en toffel eller vad???
superemme, my ass.. toffelemme är ett mer passande namn på mig... nae fyfan alltså!

nåja, lite situps nu, sen dusch, sen får ja se om ja ids ut å cykla lite, är lite rädd att ja inte ska hitta tillbaka ;) haha :D är ju int så haj på alla vägar här i luleå än :/ men någon gång måst man väl ta sig i kragen å börja hitta! måste iallafall hitta den kortaste vägen till delfinen och till stan ;p hehe! detta lär ju blil ett äventyr kalla duga! haha ;)

börjar klockan två imårn, SOFT! sen så kommer mina sista saker ifrån ikea mellan 13-22 imårn oxå :)
pappa ska köra hem mig i helgen å sätta ihop allt, min kära syster emma följer nog kanske med oxå för att kolla hur jag har det, och sen så tar hon väl bussen härifrån hem till umeå :)
hon ska klippa lugg och färgamitt hår i helgen oxå föresten :) fan vad kul! :D hoppas verkligen att luggen håller sig där den ska nu, jag kommer bli knäpp annars, för jag älskar å ha lugg! håret kommer nog bli lite rödbruntaktigt :)
lägger in en gammal bild på mig när jag hade lugg senast, fast här var ajg ju blond oxå, häjn va väl sommarlovet mellan 8 och 9, dagen innan jag åkte till zakynthos å träffade eric,  HAHAHAHAHAHAHAHAA! nåja, har ingen annan bild med lugg på mig så ni får helt enkelt nöja er med denna :)


men fan, nu måste ja börja göra nå av dagen, kan ju inte sitta här hela dagen ;p
kommer garanterat sluta med att jag ligger på soffan å glor film å har dåligt samvete för att vädret är så fint! haha :D
nej, FAN! HEJDÅ!


Melee - imitation



Not giving you up to the devils inside your head.
Not gonna let go till the answers are clear.
There's dark clouds moving in.
So many a times when the walls start to breathe you hear (shh... nobody knows)
Still nobody knows but they've got their own plans
And I'm afraid for you
And I'd like to end this soon.

'Cause it's you in my arms tonight.
I don't need an imitation.
Yeah, it's you that I'm thinkin of.
I don't need an imitation.
I just want the real creation.

Been spinning around now the phantoms embrace your fears.
Wrapped up in the eyes of the pictures you scattered
All throughout your room.
No one's there, who you talkin to?

'Cause it's you in my arms tonight.
I don't need an imitation.
Yeah, it's you that I'm thinkin of.
I don't need an imitation.
Oh, it's you in my arms tonight.
I don't need an imitation.
Yeah, it's you that I'm thinkin of.
I don't need an imitation.
I just want the real creation.

Come and look
Describe what you see.
Is there hope standing next to me?
Behind the hurt.
Behind the pain.
Nothing resolves when you hide away? Ohh.

'Cause it's you in my arms tonight.
I don't need an imitation. (I don't need an imitation)
Yeah, it's you that I'm thinking of.
I don't need an imitation. (I don't need an imitation)
Yeah, it's you in my arms tonight.
I don't need an imitation. (I don't need an imitation)
Oh, it's you that I'm thinkin of.
I don't need an imitation.
I just want the real creation.

nåväl



nu har jag iallfall "come clean" å sagt i princip det mesta. du har läst det.
det enda jag kan göra nu är att skämmas ihjäl i skolan och vänta å se om du svarar eller inte.

att inte veta är att plågas
att plågas är att vänta

synd att ingen verkar förstå utan istället trycker ner mig och får mig att känna att jag är så jävla värdelös.
för det är ju precis det jag behöver just nu, veta att jag ligger i alldeles för låg nivå och är värdelös.
tjoho, vilken jävla toppendag. eller så kanske inte...

nej fyfan, nu måste dagen ta slut, så nu ska ja fasen sova.
ha de-.

huja!

idag är det en jobbig dag! haha, mår inget vidare.. blev ost och kex hos natta igår, samt singstar och guitarr hero :) skojjskojj!:D pappa körde mig till luleå idag å satte ihop min tvbänk och soffa, samt hängde upp min spegel! nu börjar det äntligen att se ut som en lägenhet här :) har satt upp en fin plansch på toadörren oxå, å ska å köpa en ram till en annan planch typ imårn tror ja ;p nästa månad om jag har råd ska jag nog köpa ett playstation med guitarhero, så man har nå å göra om dagarna!! haha :D nej, om man skulle smälla i sig en jävla chokladkaka då! ids fan int göra nå mat idag...! haha :D ikväll så ska jag skicka något som kommer antingen göra mitt liv komplett eller så krossas jag... får se vad som händer.. men du vet, jag skiter i allt folk säger, i mina ögon är du ändå perfekt..! nej, måste fan sova lite nu eller nå! BLÄ! haha :D heys ;D

forsaken


i morgon!

imorgon så flyttar jag till luleå! kommer blifeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeett skönt! men det är lite nervöst att bo själv, är så mycket som ska göras, städa, diska, tvätta osvosv! blir ikea med natta på fredag å köpa det sista! TJOHO! :D nåväl, nu ska jag se klart min film, har nyss sett rock n roll highschool, och nu ser jag queen of the damned, och den filmen gott folk kan jag bara säga är helt otroligt underbar! mer än så säger jag inte :) rock n roll highschool är dock inte den bästa som jag sett precis, men inte den sämsta heller, dock ligger den där längst ner på listan iaf... men queen of the damned gott folk, QUEEN OF THE DAMNED lägger in denna film på Natta på ikea som jag filmade för två år sedan ;) haha!

Så jävla fräck!

OMG! vilket jävla stop denna hästen gör alltså! så himla fräck! :D halvbra form på hästen, men GUD vilket stop!
Tänk bara, när man sitter där själv i framtiden, på Rootn eller någon annan, och lyckas göra den dära perfekta stoppet, jag har lyckats en gång, och jag ska fan göra det en gång till! Jag saknar min Crimsonpojke... Kärlek! Nåja, kolla på filmen nedan, och förvånas av hästen! precis som jag ;)


tjolahopp!

hallåhallå!
sista dagen i skellefteå nu då, blir till å slöa ;p haha!
sen duscha ikväll, sova, packa, åka hem, fara till pappa å ta ut håret, sen kommer emma och lånaren film, sen packar jag resten av mina saker, sover.
på söndag kommer mormor vid klockan tio, sen kommer pappa vid tolv å då börjar vi packa in allt i bilen, sen åker vitill luleå, får nyckeln å börjar stuva in allt i lägenheten!
får se om jag sover i luleå eller inte, beror på om vi får med alla grejjs, annars måst ja ju hem å packa in mera! och sen ska jag och pappa på dollar store å köpa massa tjoffs till lägenheten! och på torsdag kommer en last ifrån ikea med lite saker :) hyllor, bord å grejs:) hihi ;p

nåja, nu ska ja se klart vänner :p ha de bra!

omg, hästarna!!

jag saknar dom, jag saknar dom, jag saknar dom, jag saknar dom.....
jag blir knäpp knäpp knäpp knäpp!!!
jag behöver lukta häst, jag behöver borsta en häst, jag behöver höra en häst, jag behöver ta i en häst och jag behöver rida häst! och jag behöver allt det typ nu...!
satt nyss och blogga på bilddagboken om hösten, och insåg då hur otrooooligt jävla mycket jag kommer att missa i höst/vinter... snögalopper, stunderna i sadelkammaren när det snöar storm utanför fönstret och man bara sitter där i sin egna värld framför ett element eller varmluftsfläkt och smörjer... stunderna precis efter man tagit in en häst och stallat upp den på gången och man fryser nå så förbannat om händerna att man stoppar dom under täcket på hästen. jag kommer sakna att dra bort dom små isdropparna ifrån känselhåren på mulen. att sitta i klubbis å prata strunt, skritta ut i skogen med en kompis å plumsa på ängar eller bara skritta längs skogsstigar... jag kommer sakna allt.!

ingen häst - ingen emelie...



hästarna har ju trots allt varit en del av mitt liv sedan Anna Sundrstöm drog med mig på "allmänridning" när jag var fyra år gammal, när vi satt där och skrittade runt på Picasso, Roy eller Bonnie. det är sånna stunder man minns...
eller den gången då jag kände mig bäst i världen och anmälde mig på en 90klass med roy när jag var åtta eller nio, dom sänkte ju såklart hindrerna till typ 70-80centimeter, men ändå ramlade jag av på tredje hindret.!
eller den gången för någon vinter sedan när vi jagade Ebba i hagen i typ tre timmar! eller när vi var å skrittade med Lillen, Sunnie och Bäban på ängen och jag var livrädd för att det skulle komma älgar så jag satt å typ skrek ut "Pippi Långstrump" sången.! haha, eller när jag Anna och Amanda var och galopperade på AMU vägen jag jag var på väg rakt ut i ett kalhygge! hahahahahahahahahahahaha!!!! FYFAN VAD KUL DET VAR!!! HAHAHAHA!!! med kalle anka dojjorna och pumatröjan.. haha! så jävla ful, haha! eller den där gången då vi tog typ alla privathästar och selade lillen och drog ut i skogen mitt i natten :) eller den gången då emma hade så ont så jag satt å massera henne i tre timmar i klubbis... övernattningslägrena med alla dom små barnen, eller förrförra halloween då jag skrämde skiten ur dom å dom började grina efter min spökhistoria, haha!



å herre vad minnen det bara ploppar upp nu i skallen när jag sitter och skriver, men som ni ser så är det en stor del av mitt liv,många betyg som hade kunnat varit bättre om man inte prioriterat hästarna före skolan, många prov som hade gått bättre om man dissat stallet kvällen innan... känns som om att om jag någonsin skulle lämna hästarna helt så skulle jag lämna mig själv helt, och det kommer jag aldrig att kunna göra... jag älskar dom alldeles för mycket.
men om min tur fortsätter att rulla på så som den gör nu (pepparpeppar) så kanske erika hade en kompis som behövde hjälp med sin häst ute på bergnäset, får hoppas helt enkelt att hon behöver hjälp på helger eller någon kväll då och då i veckan! :) skulle vara underbart, och det skulle vara perfekt... ska prata med erika om de sen när hon kommer hem, nu kan jag bara hoppas!!

HAHA! är ni med i matchen? ;)


Pussycatdolls - when i grow up!

den här videon är rolig, men jag gillar låten mer än videon faktiskt ;p haha :D men kul med klädkombinationerna å alla färgerna å de :)

tralalalaaaa

idag finns de int mycke som jag kan skriva hära, för det har int hänt nå idag...
jag vaknade typ, cyklade till stan och böt en grej jag köpte igår,
cyklade hem och tryckte ner ett p-piller i kattens hals, åt frukost...
och nu sitter jag å ser på MTV i årets slöakläder.! haha :D
just nu, rihanna - disturbia, en låt som jag verkligen rekomenderar! den är asbra!
annars idag händer det inget speciellt alls, tråkigt att erika int har ztv, hade vart skoj å se vad dom spelar :)
börjar bli lite smått less MTV's musik nu, dom spelar ju samma hela tiden typ, å jag är lite less min egen musik oxå, är det någon som har något förslag på något bra band? helst ska det vara ett band som inte så många har hört talas om, eftersom jag redan har hört det mesta av dom artister som har haft sitt genombrott ;)
nae, nu blev det petter - repa skivan, å den är int så himla bra, så jag tror jag skippar tv'n ett tag å lyssnar igenom mina elvis låtar, har ju alla så ;) hehe :D


jag ÄLSKAR verkligen den här videon, tyvärr så suger ljudet som fan... :/

åååååh!! VILL HAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!



hittade just den här väskan, och jag vill ha den såååååå himlahimlahimlahimla mycket!
men den kostar 999 spänn... :(
och jag skulle ju spara mina pengar!!! SKIT!
har ju typ 4000 nånting kvar, å sen minus 800, å då har ja ju bara 3000nånting kvar :(
å köper jag väskan då har ja ju typ inga pengar alls!!!!
himla skit, jag vill verkligen ha den! :(
ingen vänlig själ som vill köpa den åt mig? ;) hehehe :D


angående lägenheten så har lisa fortfarande inte hört av sig... konstigt, intervjun borde ju ha varit avklarad nu tycker jag!
nåja, hon hör väl av sig senare :) Hoppas verkligen att hon fick jobbet, både för hennes och min skull ;) JAG VILL FLYTTA NUUUUUU :D:D

nåväl, lasvegas nu, hejsssssssss

Crimson Catalyst


Rootn Tootn Catalyst


Mister Sure Wiz


Reining at its best!!

å heliga gud vad jag saknar reiningen! hästarna! allt!! GRÄSTORP!

Banjo Whiz

detta är verkligen en av världens finaste hingstar alltså! (hästen i mitten på min banner är en avkomma från en av Banjo Whiz's avkommor) :)

Tack!

tack så jätte mycket för den nya fina bloggen Ewepewe ;D (http://evelineenmark.blogg.se/)

idag så har jag inte haft allt för mycket för mig, vaknade av ett esemess från erika vid halv elva, drog mig till elva typ, sen duschade jag och cyklade iväg till stan :) är ju en massa massa rea nu å så, men jag hittar aldrig nå på rean... :(
men jag köpte ett par as snygga leggings på bikbok! dom är svarta med gråa stjärnor på :)
sen köpte jag en svinsnygg t-shirt som är röd med ett slipstryck på, den köpte jag på H&M :)
sen blev det ju såklart en t-shirt ifrån Carlings ;) lite svår att förklara, men den är typ mörklila med massa tryck på :)
sen vet jag inte, kommer inte ihåg om det blev något mera, men jag har för mig att jag fick tag på nå mera! haha ;D

allt som allt brände jag 700 spänn, hehe! men nu ska jag frysa pengarna, om jag ska ta ut nå mera pengar så är det för att köpa juice, annars ska jag fan inte röra dom de minsta! beställde ifrån mixed minds igår för typ 800spänn oxå...
känns som att pengarna flyger iväg överallt! jag måste ju faktiskt spara och hitta en tavla som jag ska hänga över soffan i lägenheten.... och den måst va stor! å sen ska ja köpa en elvisklocka på miqe å dom är ju int så billiga där helelr precis!

nåväl, snart får jag veta om jag flyttar på måndag eller om jag flyttar nästa måndag...

å på lördag ska pappa få leka frisör, han måst ta ut mina hårförlängningar....!

de var väl allt jag hade å säga för idag.!

dagens låt är Kate Perry - I Kissed A Girl
den svänger ;D TJOHO :D

En dagens Tack :D

Dagens låt: Elvis - Hound Dog
Dagens dusch: Ids int idag!
Dagens frisyr: Skitigt och ihopsatt i en fläta.
Dagens smink: Ej existerande
Dagens klädsel: Mjukisbralls, ett linne och morgonrock
Dagens händelse: Finns ingen
Dagens vill ha: Pengar, kläder och glass
Dagens saknad: Finns ingen, skulle väl vara regn då! är de skitmoln så kan de lika gärna regna!
Dagens drog: Datorn
Dagens tråkigaste: Allt,finns inget att göra
Dagens längtan: Flytten till Luleå
Dagens måste: Laga mat
Dagens dricka: Apelsinjuice, mjölken är slut...
Dagens köp: Kattmat
Dagens roligaste: Chavelles gångstil med selen på! HAHA xD
Dagens mat: Frukost bara än så länge, youghurt och rågfras.
Dagens mående: Slööööö


usch, fyfan!

har suttit på wikipedia i princip hela dagen och läst om förintelsen, koncentrationslägrena och dom fett sjuka läkarna ;S
sen hittade jag en svinbra länk!
http://www.vip-trip-sweden.com/aus_tag_tre.htm skulle vara såååå jäääävla intressant å fara å kolla å mamma sa att vi nog kanske skulle kunna fara någon gång :) fan vad skoooooooooj! ;p

sen undrar jag hur "dr" josef mengele och "dr" carl clauberg ens kan kalla sig för doktorer, okey att dom gått läkarutbildning, men att döda människor för att hitta ett bra steriliseringsmedel för kvinnor, eller injecera bläck i ögonen för att ändra ögonfärg från brun till blå eller injecera gifter för att göra judar mer ariska, det är sadism och inte en läkare som jobbar för att förbättra människor, utan till att döda och utplåna för att den ariska rasen skulle tagit över världen! det är ju helt fullkomligt sinnessjukt!

och att folk inte gjorde nå eller fatta nå har ja svårt att tro på, för ss-soldater fick faktiskt sammanbrott för att dom inte klarade av att se det som pågick, folk måste ju ha känt lukten ifrån alla avlidna som lades på hög, lik luktar ju inte precis rosor! och det fanns journalister som skrev sanningen och blev mördade på grund av det, vad tänkte folk med egentligen? att ss-soldaterna dödade en person som hittade på? genom dom morden så bekräftade dom ju i stort sett att det som journalisten skrivit var sanning! är folk verkligen så jävla tunnelseende?! det har jag VÄLDIGT svårt att tro på!

sen att ge josel mengele en tapperhets stjärna för att han skadades av ett skott i kriget, och att misshandla Freiderich Kellner som stod emot nazismen var ligger logiken i det? DEN EXISTERAR JU FÖR FASEN INTE ENS!

" Friedrich Kellner välkomnade den demokratiska republik, som grundades i Tyskland efter krigsslutet. Han engagerade sig som politisk organisatör för Tysklands socialdemokratiska parti. Från Weimarrepublikens första dagar insåg han faran med, och tog klar ställning mot, extremistpartier, kommunisterna och nationalsocialisterna. Vid politiska möten höll han vid flera tillfällen upp Adolf Hitlers "Mein Kampf" och ropade högt till de församlade "Gutenberg, din tryckpress har skändats av denna vidriga bok". Vid flera tillfällen blev han slagen och hotad på grund av sitt klara avståndstagande mot nationalsocialisterna."

och sedan...

"Tidigt bestämde sig Mengele för att studera till läkare och blev intresserad av rashygien. Efter avlagd examen tog han värvning i SS och placerades på östfronten men efter en skottskada (han belönades med järnkorset för "hjältemodig insats" efter skottskadan) förflyttades han till Koncentrationslägret Auschwitz-Birkenau. Här utförde Mengele mycket grymma experiment på lägerfångarna."

sjukt sjukt sjukt, nu ska jag sluta skriva mer om detta, jag blir bara arg och förbannad!
den enda som ska ha järnkorset för hjältemodig insats är ju för fanken MIEP GIES, kvinnan som hjälpte fam.Frank, fam.Van Pels och Fritz Pfeffer att hålla sig undangömda.
Miep Gies är en av världens mest blygsamma hjältar. Och hon lever faktiskt än idag!


Arbete leder till frihet

överlevande

massgrav

döda


limp bizkit - behind blue eyes

håjahåja, nu är det VERKLIGEN inte länge kvar alltså!! nu flyttar jag snart, hujja vad det känns bra!
måndag kommer bli en väldigt hektisk dag :) först ska ja gå i skolan, sen kommer pappa och då ska vi hämta nycklarna hos lisas syster sandra, sen ska vi hämta upp min nya mp34 som jag INTE ska ha sönder genom att ha den i jackfickan under en hockeymatch.... och sen ska vi på dollarstore och köpa en massa köksgrejs å städgrejs å typ sånt, och om lisa får jobbet i malmö och börjar på en gång så kommer jag även att börja packa upp i min lilla lägenhet! haha ;D och då kommer jag nog att flytta in helt då på måndag! annars om hon inte får jobbet så börjar jag flytta nästa måndag istället! :) TJOLAHOPP SÅ BRA ;D


And no one knows
What it's like to be hated
To be fated to telling only lies

But my dreams they aren't as empty
As my conscience seems to be
I have hours, only lonely
My love is vengeance
That's never free

No one knows what its like
To feel these feelings
Like i do, and i blame you!
No one bites back as hard
On their anger
None of my pain and woe
Can show through


U2 ft. GreenDay - The Saints Are Coming



There is a house in New Orleans
They call the Rising Sun
It's been the ruin of many a poor boy
And God, I know I'm one

I cried to my daddy on the telephone
How long now
Until the clouds unroll and you come home
The line went
But the shadows still remain since your descent
Your descent

I cried to my daddy on the telephone
How long now
Until the clouds unroll and you come home
The line went
But the shadows still remain since your descent
Your descent

Boom-cha hey

The saints are coming, the saints are coming
I say no matter how I try, I realise there's no reply
The saints are coming, the saints are coming
I say no matter how I try, I realise there's no reply

A drowning sorrow floods the deepest grief
How long now
Until a weather change condemns belief
How long now
When the night watchman lets in the thief
What's wrong now

Boom-cha hey

The saints are coming, the saints are coming
I say no matter how I try, I realise there's no reply
The saints are coming, the saints are coming
I say no matter how I try, I realise there's no reply
I say no matter how I try, I realise there's no reply
I say no matter how I try, I realise there's no reply

nu är de inte länge kvar ju!

nej helvite heller!
ewe flyttar på söndag,
elina flyttar på måndag
och jag flyttar nästa måndag!
nu är det fasen inte länge kvar tills man har eget place å inreda! haha ;D fan vad skoj det ska bli :D
och sen så ska jag få en tv av min världsbästaste pappa ;D TAAAAAAAAAAACK :D
sen blir de kanske å åka med emma nordh i september på ikea om hon får en lucka i jobbet :)
tjohej :D nu sitter man mest och väntar på vad som ska gå fel, för det är inte ofta som saker flyter på såhär bra för mig!

annars så sitter jag bara å döslöar, i skellefteå, i soffan, med chavelle, fast just nu har hon övergett mig å ligger i sovrummet, men hon surar för att jag tvingar henne å ha på sig selen! haha ;D gulligullan ;D
funderar på att dra ut på stan imårn om vädret håller i sig, har ingen vidare lust idag, å då tänkte ja gå på bikbok å köpa nå svinhäftiga leggings! svarta med grå stjärnor på, dom skulle passa fetbra till min jeanskjol å stövlar ;D
funderar på att köpa ett linne som är i samma som legginsarna, men ja vet inte, funderar på en trashig jeanskjol som jag såg oxå.... fårse fårse ;D hehe :D

nåväl, känner mig som en fet skunk idag!! måste VERKLIGEN ta itu med min träning, såhär kan ja ju inte hålla på vafan! USCH! men, träning får bli en annan dag, för idag ska jag bara ligga å dö på soffan :)

föresten, är det någon som är sugen på att följa med till bulgarien/sunny beach till sommaren??

ha de bra alla :)


hmm

jag undrar jag, när kommer jag hitta det som dom flesta andra har hittat?
och är det värt väntan å energin till att hitta det?
nae, vettefan.. man kanske ska börja bli sån som elina sa! haha ;)
då skulle hon bli allt bra stolt över mig ;) haha ;D
nae, ellan är gode keff, men bra på sitt sätt ;)
nu ska ja se klart american pie presents band camp :)


whatever - godsmack

And I wonder
Day to day
I don't like you
anyway.

I don't need your
shit today
you're pathetic
in your own way.

I feel for you...
Better fuckin go away
I will behave...
You better fuckin go away!

I'm doing the best I ever did
I'm doing the best that I can
I'm doing the best I ever did...

I don't need to
fantasize.
You are my pet
all the time.

I don't mind if
you go blind.
You get what you get
until you're through with mine

I feel for you...
Better fuckin go away
I will behave...
You better go away!

I feel for you...
Better fuckin go away
I will behave...
You better go away!

I'm doing the best I ever did
I'm doing the best that I can
I'm doing the best I ever did
Now go away!

I'm doing the best I ever did
[go away].
I'm doing the best that I can...
[go away]

I'm doing the best I ever did
I'm doing the best that I can
I'm doing the best I ever did
Now go away!
[repeat 3 times]

Yeah Yeah Yeah Yeah

I'm doing the best I ever did
[go away].
I'm doing the best that I can...


till alla ni som kallar er för mina vänner men ger fan i mig och bara snackar skit! GO AWAY!

nu ger jag upp...jag fick inte ens chansen att visa vad jag går för...hejdå

Hon har ingenting kvar här
Bara förlorade år
Som om hon trott på vad alla sa
Finns det tid finns det hopp
Men hon är ensam
Hon blir sist kvar när alla går
Som om hon inte vill se sig själv
I hallens dunkla vrå
Där hon är ensam

Hon kommer hem
Till ingen som längtar
Till ingen som väntar
Hon kommer hem
På dörren ett ensamt namn
Ja hon bor ju ensam

En sista blick mot sin spegelbild
Är det såhär det ska vara
Allt jag vill är att någon ser
Hur vacker jag kan bli
I en framtid
Hon kräver inga miljoner
Blott en annan att ge sin tid
Att vila hos ibland
En som stannar
Som stannar

Hon kommer hem
Till ingen som längtar
Till ingen som väntar väntar
Hon kommer hem
På dörren ett ensamt namn
Ja hon bor ensam

Hon kommer hem
Till ingen som längtar
Till ingen som väntar
Hon kommer hem
På dörren ett ensamt namn
Ja hon bor ju ensam
Ensam

chavelle :)

håja, nog vet ajg att det är världens goaste och socialaste katt :)
gudars så mysig hon är :)
så jävla synd att hon löser hår som en ja vet it vad! haha ;D
efter tre dagar är mitt svarta linne mer vitt än svart ;) haha, men de e sånt man får ta :)

imårn ska jag fara på stan och köpa tröjan som jag hittade på gina igår :)
om de finns någon kvar i min strl sas :)

nu ska jag se klart filmen på sexan, å sen får ja se om de blir en till film eller sängen :)

jag kommer alltid att vara kär i dig, glöm aldrig det! :'/

idag

vaknade av att någon granne spelade dunkadunka musik vid kvart över nio, vid tiotiden klev ajg upp, åt frukost, badade bubbelbad och läste i en tidning, sen cyklade jag till stan och köpteen ny tröja ifrån carlings, hittade några tröjor på gina, men får se om jag köper dom... mega rea där så man kanska ska ta och passa på!!
sen satt jag vid skellefteå älven i några timmar i solen och nu sitter jag och ser på en film i soffan med chavelle :)
vi får se vad som händer ikväll, om jag far ut och går, cyklar eller springer :) känns som att jag skulle kunna fara och köpa lite glass :) NAMNAM :D
känns dåligt att sitta inne när det är så fint väder, men jag har fått min soldos för idag :) haha!

It's been raining for three days
And the waters are now high
I can't find no crossing
I'm afraid I'll drown tonight

jävla förbannade kuk jävla piss skit fan!!!!!!!!!

varför ska allt böga hela tiden?! är det inte meningen att jag ska få NÅGONTING bra ALLS här i livet?!
far å flyg, dra åt helvete, nu gräver jag ner mig LÅNGT ner i den förbannade jorden, men garanterat att marken är för hård för att jag ska kunna gräva i den! JÄVLA HELVITES FAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nerver nerver nerver...

det finns så många "tänk om" som man tänker varje dag!
och jag har som kommit på att jag aldrig vill ha det jag kan få,
men att jag måste ha det som är omöjligt att få.. hur logiskt är det?

men det ligger i att när jag hittar något som jag vill ha, och kan få, så börjar jag tänka, tänk om jag kan få något bättre? tänk om det blir helt fel? tänk om...
och när jag sen inte kan få det längre så tänker jag mer, varför gjorde jag så? varför gjorde jag si? är det logiskt eller? nej.... jag är nog en väldigt ologisk människa som alltid kommer att tveka om allting! allt allt allt..!
jag kan för fasen inte ens bestämma mig om jag ska köpa en fiskjävel å ha i lägenheten, om jag nu får den så att säga..!
och därav rubriken, jag är så himla nervös över att jag inte kommer att få den..! får jag den inte så vet ajg itne avd jag tar mig till alltså! och det värsta äratt det finns ingenting jag kan göra, allt är i lisas och lulebos händer och makt nu...!
gaaaaaaaaaaaah! kunde de inte bara ha gällt att jag skulle kunnat stava mitt namn på ett papper och sen vare klart? men nej, tjorva å korva ska det göra heeeeeeeela tiden!

jag vill ha en hund :)

huja..

nu är allting upp till lulebo, låter dom lisa skriva över kontraktet på mig eller inte??
fan vad tjorvigt!
ska och lämna av syrran på kallax snart,  måste gå och kamma håret :)

säg upp bekantskapen med mig, ALLA


det är ju det jag säger, Lisas dåliga nyheter om sin mamma var verkligen dåliga, och varför skulle hon få det just nu när jag såg ljuset i den evighetslånga mörka tunneln? JO, det ska jag berätta, för att vi började bli kompisar..
så därför så skulle jag dra med mig henne ner i fallet, så, innan jag skadar någon annan, säg upp bekantskapen med mig, föralltid, jag klarar inte av att ha all smärta som jag ger alla på mina axlar.

hellre ensam och olycklig än omringad av vänner och en painmaker till omgivningen.
jag drar bara olycka med mig, över allt och alla.

BLÄÄÄ

andra gången på två veckor som jag försovit mig, så jag jobbade på tvårasten och slutade klockan tre iallafall.
att rulla palt suger fett, speciellt när man rullar 935 paltar och bara är tre personer som rullar, så ja, det suger fett hårt!
annars vare bara de vanliga idag, fylla drickor, skala morötter, skiva tomater och lök... ganska skönt att stå där i rensen och typ titta ut genom fönstret, lyssna på radion och göra de man håller på med i fred, ingen som stör eller gormar, bara jag och mina tankar :) det är mycke bättre än att rulla palt ;)
annars idag så vet jag itne vad som händer, ska nog försöka sova tidigt ikväll så att jag inte försover mig, måste nog tvätta löshåret idag oxå, fan vad jobbigt! haha ;D ska försöka se en film, men jag vet inte riktigt vad jag är sugen på... funderar på american history x eller freedomwriters, men fan vad jag längtar tills mitt paket ifrån ginza kommer, tråkigt bara att american pie 6 inte fanns inne, och det suger mer än bara lite fett att typ hälften av alla filmer som jag vill ha inte finns! och sen missar man luleås första match som spelas ikväll för att man är en fattig kvinna!

imårn blire att jobba och sova, och på tisdag kommer syrran och lämnar sin hotraijd a la BMW och sen följer jag med henne och pappa till kallax å vinkar av henne på flyget till greklandia! och på fredag blire att jobba och packa för att sen på lördag dra mig till she-left-you och vara kattvakt tills skolan börjar om om två veckor, får se om jag har nå internet eller inte där, w'll see w'll see..!

om ni aldrig hört talas om Paramore så är det stor tid för er att tanka och lyssna! så jävla bra <3
sen undrar jag om det är någon som har en komplett LP spelare till salu för en fin peng?
hittade mammas LP skivor, och vill lyssna på dom typ fett mycket :)

ha de

ingen rubrik

tjaa, precis som alla andra sommrar så tappade jag en kompis som jag trodde att jag skulle hålla ihop med för alltid, men det är tydligt att jag bara kommer att få en endaste Cornelia Lindmark, och tro mig inte fel, jag är jätte glad över att vi hållit ihop i vått och tort i alla år, självklart har vi ju haft lite mörka dagar, men dom glömmer man lätt med tanke på solskenet som kommer dagen efteråt! :) men den här kompisen som jag gled isär med trodde jag faktiskt inte skulle gå ifrån mig, inte på det här sättet iallfall, fast om jag tänker på det så är det på precis samma sätt som dom andra försvunnit, eller ja, kanske inte försvunnit, men det känns som det, klart jag är kompis med dom fortfarande, men inte som förut.... och det är tråkigt, för jag hade alltid så kul med dig och det kändes som att jag kunde prata med dig om allt, tydligen så är inte dom dåliga dagarna slut för min del än, vad jag undrar är, varför ska man alltid vara tvungen att ta så jävla mycket skit? tar det någonsin slut?
fast sen så börjar jag faktiskt tro att jag mår bra av att må dåligt, jag vet, det låter sjukt, men varje gång jag börjar känna mig helt genomlycklig eller när någonting riktigt bra händer mig, så är det nästan som att jag söker efter anledningar till att få börja må dåligt igen, jag söker efter alla små små skitsaker som man egentligen inte bryr sig om eller så sumpar jag allt mer än bara lite fett mycket!
men det är nog bara så jag är, och det får jag leva med, och med tanke på all skit jag gjort tidigare så klandrar jag inte någon alls för att allt går emot mig, även när det lilla ljuset hopp börjar brinna inom mig och det sedan kommer en vindpust som släcker lågan så får jag bara skylla mig själv.

afterall, the only person we can trust, is ourself,
and the only person to blame, i ourself.


walk alone, and you will do greater things.

suck...

kommer grälen, ilskan och ensamheten någonsin att upphöra?

fan vad fattig!

haha, beställde "lite" filmer ifrån ginza, tjoff sa det och så hade man tusen spänn mindre på banken! men går det liksom att låta bli att köpa film när dom har 40års jubileum och säljer ut filmer för 40spänn? EH NEJ! och sen var jag ju tvungen att köpa sweeney todd och typ ja, en massa! haha :D blev alla american pie filmerna oxå, systrar i jeans, just my luck, rock n roll high school m fl! ;D men fan ska jag flytta och bo själv måste jag ju ha något att fördriva tiden med! :D haha :D eller nå!
eller ja, om det nu blir att jag flyttar, får se, har ja inte fått nå kontakt med lisa för ens på onsdag så måste jag ju ringa eller åka och hälsa på henne och höra hur det blir egentligen med lägenheten, om jag ska sätta ut en ny annons och packa upp alla flyttlådor eller hur de nu blir!

jag älskar i vilket fall som helst mitt underbara löshår och hårfärg <3 det blev så mega bra :D tack supersyrran :D


does the pig say woof?

http://www.peta2.com/woof/ läs denna och se på filmerna som följer med den, det får hjärnan att tänka, visst?
människan är ju helt fucked up egentligen!

RSS 2.0