i med och motgång tills döden skiljer oss åt.

det är mitt löfte till er, luleå hockey, och jag hoppas att ni någon gång kan fullfullgöra erat löfte om ett guld.
fast just nu är det enda man hoppas på en enda bra match.
vi såg ljuset när ni total krossade frölunda och djurgården, men vad hände sen?
ni kom tillbaka till ruta ett, allsvensk hockey.
vi måste spela mer skogshuggarhockey och vi måste ha tillbaka superkedjorna.!
speciellt THE ONE kedjan med Harju-Larose-Bartecko, en match fick de spela tillsammans typ och jävlar vilken match det var sen! dom bara pangade in mål! varför fick de inte fortsätta å panga in målen?
och finnkedjan? varför fick inte den vara kvar?  med Kerman-Taravainen-Miettinen?
gnuggarkedjan? Lindqvist-Burström-Lidhammar
Och sedan tror jag Omark-Isaksson-Lindgren skulle göra ett bra team.
Men då har vi Chabada över, och vart ska man placera honom? då skulle jag kunna säga såhär, BÄNKA Taravainen, för han som kom och skulle göra målen, gör ingenting, så krossa Finnkedjan säger jag och sätt in Chabada där så tror jag det skulle kunna funka. alltså

1 kedjan: Harju-Bartecko-Larose
2 kedjan: Miettinen-Chabada-Kerman
3 kedjan: Burström-Lindqvist-Lidhammar
4 kedjan: Omark-Isaksson-Lindgren
BÄNKAD: Taravainen


Sen behöver Styrelsen se över ekonomin, bli av med denna Jesse Niiniimäki, köpa in en till back och en, helst två super klockrena målgörare.. Tränarna kan oxå ses över. bytas ut?
för jag ser det såhär, skitbra motto; LAGET FÖRE JAGET, men, titta på Larose, han flög ca:18h, ingen sömn PLUS kramp i sista perioden ändå satte han skotten I mål å inte PÅ mål. sedan efter det så lyckades han andra matchen att oxå sätta in mål, efter det hade han TOLV matcher måltorka, vad kan de bero på?
jag säger tränarna, han var bra när han kom, sen blev han tränad på ett dåligt sätt, sattes å spela med fel spelare och vad hände? han slutade producera, samma med miettinen, taravainen, kerman, till och med BARTECKO har haft svacka, detta är stjärnspelare som kom å skulle ta oss till slutspel och göra alla mål åt oss, harju klev fram tillsammans med resten av juniorerna och de har tagit ett STORT steg i rätt riktning, och just därför kommer vi tappa hela högen till sommarn, iaf dom som har kontrakt som går ut eller dom som har typ 1+1 kontrakt, för dom sticker väl till nhl å skit..
och Mattias Modig, vad hände med honom? under en sommar tappade han allt, självförtroende och i princip hela sin räddningsprocent.. Kanske borde han skickas till Almtuna? för det verkar ju vara värsta kuren för målvakter, Törnqvist var kass - blev utlånad till Almtuna - Kom tillbaka och ägde sönder!
Läste i dagens NSD att Rautio som, precis som Gusten, var kass, höll sin tredja raka nolla mot Rögle igår..
Så det kanske skulle vara något att skicka Modig på självförtroende kurs i Almtuna en säsong eller två, för att sedan få tillbaka honom så som vi är vana att se honom, som EN MUR!
Spelarna måste få tillbaka självförtroendet och få veta att dom kan bara dom vill, dom måste komma på VARFÖR dom egentligen har det här jobbet, vad det är som gör att dom varje dag tar sig till arenan och tränar och spelar matcher, dom måste se utöver pengarna och att det är deras jobb, VAD FICK DOM ATT ÄLSKA HOCKEYN IFRÅN BÖRJAN?


sen har vi ju alla skandaler som ligger över luleå hockey, först kom Obol, massa skriverier och jag gissar att inte ens hälften är sant utan väldigt överdrivet (det är ju faktiskt pressen vi talar om så!) Luleå fick jävligt mycket skit för det och det tog en bit med sig när det rann ut i sanden ifrån föreningen.
sen har vi denna micke judas renberg, han ville krama ur så mycket pengar som möjligt ifrån föreningen när han stack, och han gick ju inte till vilket lag som helst, istället för skitbra kontrakt i göteborg med frölunda valde han laget som erbjöd mindre lön och dessutom alltid är och kommer vara hatade, ungeför lika hatade som boden (OM INTE MER), ärkerivalerna SKELLEFTEÅ AIK. och i och med att han stack dit drog han upp Obol skandalen till ytan igen plus att han stämde föreningen på hur mycket som helst, när han egentligen är skyldig föreningen pengar då han bröt sitt kontrakt å stack till nhl.
Och nu är det HANS CHRUNAK som är aktuell i skandalfronten, han sa till tidningarna efter en match som domare Lathi hade dömt lika bra som min mormor skulle gjort (hon hade garanterat dömt den bättre) att han skulle "hosta på domaren så han dog", detta fattar ju vilken levande person helst (garanterat dom döda oxå, eftersom dom drogs in i skandalen oxå) att det bara var ett skämt som hoppade ut som en groda i stundens hetta.. och enligt styrelsen så var det pga denna lilla groda, knappt det, detta lilla grodyngel som hoppa ur, så fick Chrunak ett val, bli avskedad eller lämna in avskedsansökan, han fick alltså sparken, för att han var frustrerad eller nå och sa att han skulle hosta på domarn! Detta tror vi ju lika mycket på som om någon skulle komma och säga att Stalin vann OS i curling!
Detta är bara en av alla saker som styrelsen mörklägger, varför kan dom inte berätta sanningen för oss fans? nästa skandal kanske handlar om just det? nästa skadal kanske ger oss svaren alla fans vill ha, vad som egentligen pågår bakom dörrarna i luleå hockey.
Att Chrunak ska ha trakaserat en medarbetare tror jag vad jag vill om, men att personen inte går att få kontakt med av medierna säger ju en hel del. Luleås styrelse har faktiskt däremot gått ut på hemsidan och skrivit att detta inte är sant utan har förvrängts av media, det är ju alltid något.

Vad Luleå som lag och styrelse också för den delen behöver nu är en nyantändning.
Jag säger; se över ekonomin och skaffa in en stjärn back, två målgörare och om inte förbättring sker inom laget, byt ut tränarna, inte båda till en början, men Kyrö ska bort.


VI VILL HA TILLBAKA VÅRAT LULEÅ HOCKEY SOM VI MINNS DOM - Skoggshuggarhockeyn som kämpar för sitt lag tills sista blodsdroppen har fallit.
Få spelare kvar i luleå som har kvar sitt riktiga Luleåhjärta, men en spelare som man måste lyfta fram ordentligt som har kvar det är ROBIN LINDQVIST, killen kämpar och kämpar för att sätta ett mål i de sista 5minuterna när man ligger under med ca 1-4 eller liknande. Tänk om hela laget skulle ha samma glöd och vilja som honom? då hade vi kanske legat bland top 3 istället för att vara TVUGNA att vinna varje match för att inte hamna under kvalstrecket..?

Kom igen nu Luleå, vi fans tror på er, nu måste ni börja tro på er själva!
Försök för oss fans skull att hitta igen kämparglöden igen, hitta tillbaka till Luleåhjärtat...
VI älskar ER, visa nu att NI älskar OSS..!


Kommentarer
Postat av: Emma

håller fullständigt meatt gurra äger=) däremot kerman borde bort, o jesses kotrakt måste lösas! Ang hans uttalande så tror int jag de påverkar luleå hockey som lag... såååå nära står han inte själva laget! felet e att Luleå inte kan FÖRA en match mot lag där dom måste föra för att vinna.. de spelar ju faktiskt helt okej mot samtliga "bra" lag! men direkt de blir "skit" lag som kämpar, grisar, svettas och använder 50% hjärta då fungerar nte luleå som lag.. o detta anser jag e tränarens uppgift att se till att de blir bättre!

2007-12-08 @ 10:24:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0