Luleå Hockey <3

VISA HJÄRTA

Sitter vid skrivbordet och har just klippt ut både Expressens och aftonbladet ?expert? -tips inför elitserien något vi ska kämpa oss blåa för att herrarna Nyström och Abrahamsson ska få käka upp till påskäggen.
Läget i laget är annars riktigt bra, vi närmar oss en kort och välbehövlig semester efter en riktigt bra träningsperiod under våren. Enda vila laget haft var två veckor direkt efter säsong annars så har vi tränat ett till två pass om dagen.
Känslan i gruppen är att ju mer det stormat runt föreningen ju tightare har laget gått ihop och nu brinner det ordentligt i ögonen på spelarna och vi ser verkligen fram mot att säsongen ska starta.
Under mina sju år i föreningen har jag aldrig sett en grupp vara i närheten av att gå ihop och köra på detta sätt , ingen viker ner sig och det gör att det blir ett jävulskt tryck på varje träning. Vi SKA visa hockey-Sverige vad vi kan.

Vi utsåg våra nya kaptener i veckan och Burra, Janne o Martin symboliserar och personifierar vad vi vill att detta lag ska byggas runt. Alla tre är enorma lagspelare som vill vinna till varje pris och alltid beredda att osjälviskt offra sej för lagets bästa.
Lagbygget fokuseras på just det att bygga ett starkt, hårt krigande lag som är otroligt jobbigt att möta och för att lyckas med detta måste vi bygga upp en ryggrad med spelare som passar in i detta bygge.
Våra egna spelare med norrbottniskt blod i ådrorna har fostrat i denna anda i många år och våra nyförvärv har alla en vinnande attityd.
Dessutom har vi många från fjolårets trupp som vill revanschera sej från fjolåret. Så det finns enormt mycket energi i laget som vi ska använda på isen för att framförallt på hemmaplan kunna spela mer aggressivt och fysiskt. Coop Arena ska inte vara favoritarena för våra motståndare.
Att bygga ett starkt lag innebär inte alltid att man letar dom på pappret skickligaste spelarna, utan vi vill skapa en bra balans med tydliga roller där vi får ut max av varje spelare. Ett bra exempel på detta är mästarlaget Anaheim som inte innehåller dom största stjärnorna men är ett väldigt bra balanserat lag med enormt många vinnarskallar.

Luleå Hockey kommer inte dom närmsta åren att kunna köpa ihop den dyraste truppen i elitserien men vi kan skapa en egen vinnande modell där vi fostrar unga spelare samtidigt som vi noggrant scoutar in rätt karaktär på spelare för att skapa ett vinnande lag.
Detta är fullt möjligt och också en väg som kommer leda till en långsiktig framgång för klubben.
Det viktigaste är att vi hela tiden håller fanan högt och spelar för att vinna varje match varje säsong.

Ruggigt skön kampanj ni dragit igång det är precis vad vi behöver nu att gå ihop tillsammans o visa alla ?experter? vilken otrolig urkraft vi har i oss här uppe. Se bara till att laget och vi tränare kan få chansen att köpa varsin tröja.
Ha en skön sommar o ladda batterierna vi kommer att behöva erat stöd , tillsammans blir vi svårslagna om alla visar hjärta.

Coach
Roger Rönnberg
http://www.luleahjarta.se/
http://www.luleahockey.se/
http://www.luleafans.se/
image62

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0