usch, fyfan!

har suttit på wikipedia i princip hela dagen och läst om förintelsen, koncentrationslägrena och dom fett sjuka läkarna ;S
sen hittade jag en svinbra länk!
http://www.vip-trip-sweden.com/aus_tag_tre.htm skulle vara såååå jäääävla intressant å fara å kolla å mamma sa att vi nog kanske skulle kunna fara någon gång :) fan vad skoooooooooj! ;p

sen undrar jag hur "dr" josef mengele och "dr" carl clauberg ens kan kalla sig för doktorer, okey att dom gått läkarutbildning, men att döda människor för att hitta ett bra steriliseringsmedel för kvinnor, eller injecera bläck i ögonen för att ändra ögonfärg från brun till blå eller injecera gifter för att göra judar mer ariska, det är sadism och inte en läkare som jobbar för att förbättra människor, utan till att döda och utplåna för att den ariska rasen skulle tagit över världen! det är ju helt fullkomligt sinnessjukt!

och att folk inte gjorde nå eller fatta nå har ja svårt att tro på, för ss-soldater fick faktiskt sammanbrott för att dom inte klarade av att se det som pågick, folk måste ju ha känt lukten ifrån alla avlidna som lades på hög, lik luktar ju inte precis rosor! och det fanns journalister som skrev sanningen och blev mördade på grund av det, vad tänkte folk med egentligen? att ss-soldaterna dödade en person som hittade på? genom dom morden så bekräftade dom ju i stort sett att det som journalisten skrivit var sanning! är folk verkligen så jävla tunnelseende?! det har jag VÄLDIGT svårt att tro på!

sen att ge josel mengele en tapperhets stjärna för att han skadades av ett skott i kriget, och att misshandla Freiderich Kellner som stod emot nazismen var ligger logiken i det? DEN EXISTERAR JU FÖR FASEN INTE ENS!

" Friedrich Kellner välkomnade den demokratiska republik, som grundades i Tyskland efter krigsslutet. Han engagerade sig som politisk organisatör för Tysklands socialdemokratiska parti. Från Weimarrepublikens första dagar insåg han faran med, och tog klar ställning mot, extremistpartier, kommunisterna och nationalsocialisterna. Vid politiska möten höll han vid flera tillfällen upp Adolf Hitlers "Mein Kampf" och ropade högt till de församlade "Gutenberg, din tryckpress har skändats av denna vidriga bok". Vid flera tillfällen blev han slagen och hotad på grund av sitt klara avståndstagande mot nationalsocialisterna."

och sedan...

"Tidigt bestämde sig Mengele för att studera till läkare och blev intresserad av rashygien. Efter avlagd examen tog han värvning i SS och placerades på östfronten men efter en skottskada (han belönades med järnkorset för "hjältemodig insats" efter skottskadan) förflyttades han till Koncentrationslägret Auschwitz-Birkenau. Här utförde Mengele mycket grymma experiment på lägerfångarna."

sjukt sjukt sjukt, nu ska jag sluta skriva mer om detta, jag blir bara arg och förbannad!
den enda som ska ha järnkorset för hjältemodig insats är ju för fanken MIEP GIES, kvinnan som hjälpte fam.Frank, fam.Van Pels och Fritz Pfeffer att hålla sig undangömda.
Miep Gies är en av världens mest blygsamma hjältar. Och hon lever faktiskt än idag!


Arbete leder till frihet

överlevande

massgrav

döda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0