Klövern med pappa ;D

idag vaknade jag vid elva, kring ett så kom pappa och körde mig till stallet, jag tömde mitt skåp och hämtade min ryktlåda.. kändes faktiskt inte lika hemskt som jag trott! :/ stallet har ju varit mitt hem i tretton år ganska så exakt å de... men de ska bli skönt att flytta till Luleå å hålla till i ett privatstall på bergnäset :) syster ska försöka fixa en sköthäst åt mig där å de.


Sen åkte vi till klövern å hälsa på farmor ett tag, vart väl en timme eller nå där, kul å träffa henne, blir ju inte så ofta man är där, tyvärr :/ för fösöka skärpa mig sen när jag kommer hem, en gång i månaden borde man ju ändå kunna ta sig lite tid liksom! Samma med mormor, dit ska jag iallafall imårn å så :)

nåja, efter att vi varit hos farmor å tanka gräsklipparn å typ så, pappa visa mig vars korna å grisarna hade varit i ladugårn å lite så så åkte vi iväg, och vi körde omkring i hela klövern, genom byn, ner till klövertjärn å sen drog vi en sväng till svarttjärn å upp till en militärmast så man såg hela vägen till bjurs, sen åkte vi en bra bit bakom tv masten oxå, värsta perfekta underlaget för å hoppa!! as fina ridvägar alltså! Å om man rider till militärmasten så är det en perfekt klätterbacke :) en älg å hare fick vi se oxå, haha! Sen hitta vi en militärbåt å nå vindskydd, dom har säkert haft nån övning å så. Pappa visa mig vars han va å meta när han va liten, å vars han å farfar hade varit å huggit skog, vilka ängar å sånt som dom ägt förut, men tyvärr sålt :/ ganska stort faktisk! Ååååh, vad jag skulle vilja tillbringa en hel sommar i klövern, jag, pappa å en häst! Ingen telefon eller internet, bara leva goda livet :) sku ju va soft som fan! :D nåja, vi får se hur de blir sen när farmor flyttat ut å så :)


Sen skulle vi åka till Lars å Ann-Louise i påle å hälsa på, så då tog vi gamla vägen å körde över "farfars bro", så himla mysig alltså!! ;D jaja, iallafall, väl framme hos dom så snacka vi hockey å drack kaffe! Najs najs! Sen så drog vi förbi Ica på väg hem, å ja köpte en as snygg hårfärg, synd bara att ja it kommer å använda den nå, att måla baksidan är tydligen mycket viktigare än att hålla planerna man lovat sitt barn, nåja, så färgen kastade jag, den ligger å ruttnar i soporna nu.


Sen blev de inge bio med ewe i Luleå heller imårn, så jag tänker bara vara hemma å vara lika tråkig som jag alltid kommer vara! Vet inte hur de kommer bli med grästorp på lördag heller, nått jävla tåg har ju spårat ut mellan vännäs å långsele, så mitt tåg går inte om dom inte hunnit laga den, och dom trodde inte att dom skulle hinna göra klart järnvägen före helgen, men dom jobbar så fort dom kan.


Så i princip så skiter sig alla jävla planer jag har nu. Torsdagen med mamma, hårfärgningen, grästorp, Luleå bion... och helst av allt hade jag ju velat fara till Luleå ikväll, men de sket sig oxå, men det är väl mest Billys fel, som alltid, han gör verkligen mer än allt i sin makt för att förstöra mitt liv bara för att jag släppte in pappa i typ Februari. Det här året suger verkligen mer än alla andra. Kan ingenting bara för en gångs skull gå som jag vill? Kan jag bara få åka till grästorp på lördag å få D, då skulle jag inte begära nå mer, inget alls. Men nej, ödet vill annat, som alltid!! fan vad less...


nåja, plötsligt vart ja inge hungrig längre, plötsligt vart jag bara as trött å orkar inte göra nå annat än å ligga här i min säng å sura sönder! Slut pengar har jag då på mobilen oxå till råga på allt. So not my day. Men, man ska se ljuspunkterna i livet, det var kul å se klövern med pappa idag, speciellt med tanke på hur länge jag har tjatat på å få se allt :) ska bli najs det sommarlovet som jag har sommarhäst där å de :) något att se fram emot! :D


nåja, nu ska jag sova ett tag, sen kanske jag ringer till Natta å hittar på nått, får se vad klockan blir :)

ciaoo..

slänger in en bild på klövern under vintern här oxå :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0