Busstankar.

frånvarande, tankarna virvlar, helt lugn, träd för träd passerar, emil, erika, hockey, luleå, mötet, elina, sommarjobb,  P***o...
allting i en enda röra, citat i skallen, som en orkan virvlar det omkring, jag blir galen, jag måste ha någon att prata med, vill prata med dig... me varför skulle du bry dig om mig så som jag har behandlat dig? jag förstår verkligen att du itne tycker om mig längre, det gör jag verkligen! men du skulle aldrig säga det eftersom du är allt för jävla genomsnäll.. och på matchen i lördags... gud alltså..! trodde itne att det avr du först.. ååh, suck..

när bussen stannade i pålsträsk och en kille klev på, randig mössa, svart jacka, för en sekund, bara en sekund så kom tanken i skallen; EMIL! HAN LEVER! men, sen när jag kollade närmre var han killen som klev på itne lika lång, och inte lika biff.. det är så hemskt, jag kommer aldrig glömma, aldrig gå vidare... emil.. underbara emil... varför? varför kan jag bara itne släppa allt? ALLT?! ååh, suck..

erika, underbaring! å gud vad jag saknar dig! jag försöker koppla bort, men det går inte jag saknar dig så det gör ont! jag vet itne vad jag skulle ta mig till utan dig! å inte utan emma heller! men ååh, jag vill abra komma å hälsa på dig, och emma igen! göra om sportlovsveckan gång på gång! å när du skriver att du saknar mig så hugger det till i hjärtat och glädje sprids ut i hela kroppen som en tsunami! jag blir så glad när jag vet att du saknar mig och tänker på mig! jag hade inte kalrat mig i livet, jag ahde inte avrit den person jag är idag om det itne hade varit för dig! och emma! men jag tror det är du som fått mig att se humorn i allt. det är du som format mig till den flummiga del som jag är idag, men jag saknar dig för mycket för att det ska vara hälsosamt.. ååh, suck!

å hockeyn, vad händer i världen egentligen? allting handlar om kapitalism = pengar pengar pengar.. kan inte folk bara hitta tillbaka till kärleken igen och se pengarna som ett litet plus i kanten istället för tvärt om? man blir så less alla socialister och kapitalister! kan inte folk abra börja älska igen? ååh, suck...

luleå,vad mer ska man säga?  jag vill evrkligen flytta dit nu, jag orkar inte pendla, passa bussar, inte ha någonstans att ta vägen utan att känna mig ensamast i världen.. ååh, suck...

mötet var dock över förväntan! fick mycket information, på gott och ont, en del saker är så sorgliga, hur kunde människan bli så som den är? ååh, suck..

å elina, fan jag kan få hugg i hjärtat ibland, av saknad, ingen gjorde ju lika sjuka saker som vi! hoppade ifrån taket, åkte till kanis mitt i natten, for å badade i lillstrand typ klockan tre på natten... varför blir allting så som det blir? varför blir aldrig något som man vill? varför ska man alltid ta andras åsikter mer seriösa än sina egna? ååh, suck!

börjar bli stressad, eller ja, stressad å stressad, men orolig iaf över sommarjobben, jag har sökt över fyrtio jobb nu och än så länge är det ingen som har hört av sig.. tyvärr :( jag behöver pengar, jag är lika pank som en, ja jag vet itne vad! men ja behöver VERKLIGEN pengar nu alltså! ååh, suck!

P****, vad ska man säga, dina sms ewe, så sanna, du förstår, men bara för att du går igenom samma sak, men du slipper iaf gå förbi hans lägenhet varje dag och drömma, hoppas, om att du någon gång kan koden för att det är ni, ni två som hör ihop, att drömmen gick i uppfyllelse! att dey funkade med "hej har du en kopp socker att låna?" att han ahde det och sen kom på fika och sen tyckte att det var för långt att gå hem, även fast han bodde mittemot i korridoren, att alla mina nattdrömmar skulle gå i uppfyllelse, att man för en gångs skull, bara EN ENDASTE gång verkligen skulle få ha en liten dröm som gick i uppfyllelse, om så även bara för en kväll, en vecka, en livstid, jag skiter i vilket, men en endaste dröm, det är allt jag ber om.. ååh, SUCK!

jag saknar emil, jag saknar mitt liv, det vanliga livet, livet som jag hade förut, innan allt tjorv, jag saknar livet jag ahde innan jag blev för smart för mig själv och började tänka, jag saknar, mitt gamla jag helt enkelt!
vad jag vill, det är att få emil tillbaka, att få P****, att ha någon som jag aldrig behöver känna mig hemsk och ful och korkad med, en som jag alltid kan vara mig själv med och prata med om allt, en ny elina. eller är det den gamla elina? jag evt inte, vet bara att vi måste ha ett snack när hon kommer hem, jag vet inte vad annars jag akn göra.. vi måste ju prata ut någon gång.. ååh, suck..

och jag, vad ska jag göra?  jag måste förändra mig själv igen, jag måste bli mitt gamla jag, men hur? jag vet itne, men jag måste reda upp mitt liv, jag måste ta bort allt det jag ogillar och som gör mig ledsen och känner mig hemsk, jag måste rensa ut alla dåliga personer och ge andra en ny chans! jag måste ta tag i skolan och jag måste börja träna på allvar! jag ska hitta ne lägenhet och jag ska söka fler sommarjobb!
det sista man får göra är att ge upp, även om man känner sig mest ensam i hela världen, och även om man ÄR den mest ensammaste i hela världen. för även om man är helt omringad av folk och känner sig ensam, då är det något som inte stämmer, och då måste man ta reda på det och göra något åt det. men avd jag mest ska träna på, det är lita på folk, och ta risker, risker som sårar mig, men ger man sig inte ut i någonting fullhjärtat, då blir det aldrig bra. jag måste ta hand om mig själv helt enkelt. jag behöver en helg för mig själv. tror jag.

image159

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0