JA FÖR VI HÖR HEMMA I ELITEN!

heeeeeeeeeeeeeemmaa i eliteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen! JA VI HÖR HEMMA I ELITEN... HEMMA I ELITEN!!!! :D

gårdagen var så jävla jävla jävla cpsjuk alltså! FINNS INGA ORD VAFAN?!
en så jäkla nervös match hela vägen igenom! luleå tog ledningen, sen timrå, sen mora, sen lhc! men på något sätt, på något litet mirakulöst sätt så lyckades luleå med det omöjliga, dom lyckades med det ingen trodde gick! dom hade ALLA jäkla odds å statisktiker emot sig! mora som var en av seriens formstarkaste lag var tvungen att förlora alla dom tre sista matcherna av grundserien, brynäs var tvugna att vinna mot mora MEN förlora iaf minst en match, och luleå, ja dom var tvugna att vinna alla tre matcher! och med tanken på hur denna säsong sett ut var detta verkligen någonting helt jäkla omöjligt! men dom lyckades, VI lyckades!

och stämmningen på läktaren igår, det finns inga som helst ord som akn beskriva den känslan!
från och med en timme före matchen började till typ en timme efter matchen var över gick man omkring med gåshud för att det var så mäktigt! så UNDERBART! och hela sittplats som ställde sig upp, hela sittplats som svarade när klacken ropade "ni på sittplats är ni klara?", alla tomtebloss, all konfetti, alla ramsor, allt ALLTING!

och Burra som var så stolt över oss fans, om hur otroligt tillgivna vi är! underbara burra! han är luleås hjärta!
och Robin, jag evt inte riktigt vad hans sjukdom heter, men vilken känsla han har som bara ställer sig och skriker RAKT UT!
och Harju som lovade att om vi fans gör vårat jobb och håller stämningen i hallen på samma nivå nästa säsong som denna match så skulle dom sköta sitt jobb å ta guldet åt oss!
och Lidhammar, haha! "nu kanske jag har världens fulaste autograf, men det får ni ta" haha!
osv osv genom alla spelare.! vissa spelare fick man kanske dock se liiiiiiiite för mycket av! haha! typ nagander, modig och törnqvist! ;) haha :D men vafan.! ;D

nej, det finns verkligen inga ord som beskriver gårdagen, inga alls! för om du kommer på världens mäktigaste och lyckligaste ord så är det ändå inte nog för att beskriva känslan man hade i hela kroppen igår! man ville bara go fucking mental! ;D

underbara klacken, underbara hockey, UNDERBARA LULEÅ!!

image150image151image152image153image154image155image156

som sagt inga ord kan beskriva känslan, knappt ens bilderna gör glädjen rättvis!

Kommentarer
Postat av: Jocke

Hej

Svara på dagens fråga på

http://vastertorp.blogg.se/1205049446_dagens_frga.html

Tack för din medverkan och ha en bra dag

Mvh

Jocke

2008-03-09 @ 13:41:05
URL: http://vastertorp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0