Sooo screwd!

hap, då är de väl bara å ställa in sig på en kvalserie nudå.. förlust mot skellefteå ikväll.. 3-1 står det just nu och matchen är itne över än, har vi tur så kanske dom lyckas smiska in ett 3-2 mål, men man ska inte hoppas på för mycket..
vad är det egentligen som har hänt med luleå? vart tog deras skogshuggarhockey och luleåhjärtan vägen? vart försvann viljan att vinna? och varför?
det luleå som vi har sett denna säsong är ett helt annat luleå än man är van vid att se, ibland, kanske tre eller fyra matcher MAX på hela denna säsongen har man fått se glimtar ifrån det verkliga luleå som vi alla fans känner igen och älskar...
luleå komemr ju som sagt alltid att finnas i mitt hjärta, tro inget annat, men inför nästa säsong måste vi allihopa se över tränare, spelare, sportråd, styrelse... ja, alla personer som är inblandade i luleå hockey!! för om vi startar nästa säsong (allsvenskan eller elitserien) med samma personer som denna säsong, då har vi ingen chans som helst att lyckas behålla platsen i elitserien eller ens ha chansen att ta oss tillbaka..
om vi inte byter ut i princip alla så är luleå dömt för att misslyckas, och nu måste spelarna vakna å verkligen ge allt dom har plus massor till!
luleå hockey i allsvenskan? det låter inte alls bra i mina öron...

och chansen till slutspel den är sooo frikn' screwd!

men, nu ska ja ut å handla, ska baka flarnkorgar å deppäta de med glass...
tur att man itne va på matchen, jag hade ju typ slagit sönder mig själv om ja hade varit tvungen å bevittna den..
skellefteå aik till slutspel och luleå hockey till kvalserien, det är verkligen något som inte platsar in i den meningen, det låter helt bakvänt å fel....

kära kära luleå, nu ber vi om ett mirakel!!

image145

Kommentarer
Postat av: natta

ja behövs verkligen ett mirakel nu om luleå ska slippa kval :'(

2008-03-01 @ 20:30:47
URL: http://nattali.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0