Min spådom ;>

Situation:

Sex Stavar


Sex Stavar
Det var en kamp och du vann! Njut av segerns sötma så länge det varar, se bara upp med att blåsa upp ditt ego för mycket, lite ödmjukhet skadar aldrig. Här går allt som på räls för dig och du upplever uppskattning ifrån människor omkring dig, vänner är hjälpsamma och dina relationer blir mer harmoniska. Kortet visar på goda nyheter, framgång och gott självförtroende.
Hinder:

Tre Bägare


Tre Bägare
Tre bägare visar på ett glatt umgänge, tre personer på kortet firar och har trevligt tillsammans. Kortet kan visa på en tillökning i relationen som barn eller djur, kanske man flyttar ihop. Kortet visar även på att man har kommit över problem och kan ni slappna av och fira tillsammas med några goda vänner.

Medvetna:

Fem Stavar


Fem Stavar
 
Här möter du tufft motstånd på vägen och kan uppleva maktlöshet och frustration i din situation. Kanske är du arbetslös och är frustrerad över det eller så har du för mycket att göra. Det finns rivalitet i din närvaro och du upplever stress och press utifrån. Det positiva är att du nu kan testa dina gränser och utmana dig själv och andra. Du blir utmanad och pushad ifrån folk utifrån och blir påverkad genom att gå upp i varv. I en relation kan det innebära konflikter, missämja och ilska. Är du singel kan du uppleva frustrationen med att försöka finna den rätta och kan lätt jämföra dig med dina rivaler.

Undermedvetna:

Den Hängde


Den Hängde
 
Den hängde visar på motgångar i livet som kanske blir så pass överväldigande att man ibland behöver släppa taget. Ibland behöver man sluta kämpa och bara slappna av, låta saker och ting ske i sin egen takt. Släppa kontrollen som man trodde man hade, men det visade sig bara vara en illusion. Ibland behöver man gå åt sidan och avvakta, inte göra något alls. Kanske man sitter fast i en oönskad situation, men istället för att tycka synd om sig själv är det dags att lämna situationen.

Det som var:

Nio Stavar


Nio Stavar
 
Du känner dig hotad på något plan och intar försvarsställning. Troligtvis har du lärt dig att vara försiktig av tidigare erfarenheter. I kärlek kan detta visa på att du är rädd för att bli sårad och vågar inte öppna upp dig helt och hållet för din partner. Detta blir ett hinder i kommunikationen mellan som skapar avstånd. Det kan även handla om att din partner är rädd för att bli sårad och därför visar sig en aning avståndstagande. Arbetsmässigt kan det handla om att du känner sig hotad och underlägsen kollegor, andra företag och överordnade. Rädslan och känslan av att vara underlägsen ligger på ett djupare plan och har sina rötter i det förflutna vilket nu ger dig en chans att arbeta med dessa känslor och roten till dem.

Det som kommer:

Sex Svärd


Sex Svärd
 
Sex i svärd symboliserar en resa, antingen på det mentala planet eller på det fysiska planet(då oftast en resa över vatten). Det visar på förändring ifrån en konfliktfylld situation till frihet och lättnad, det finns en lösning och du är på väg mot den. Du lämnar gammalt groll bakom dig och gör dig redo för nya utmaningar, nya händelser.

Du själv:

Drottning i Stavar


Drottning i Stavar
Här har vi en karismatisk, självständig och bestämd kvinna som vet vad hon vill. En kvinna i karriären som är framgångsrik både på arbetsplatsen som i hemmet. Hon är dominant, varm och generös, en stark personlighet. Kärleksmässigt visar detta på en passionerad kvinna som inte ger vika i första taget. Hon är stolt och stark, inte beroende av någon annan.

Omgivningen:

Fyra Bägare


Fyra Bägare
 
Fyra bägare visar på att man för tillfället inte är intresserad av andra människor. Man vill vara själv och har ett behov av att gå inåt i sig själv och finna trygghet och balans känslomässigt. Detta kort kan visa på en mindre depression och avståndstagande

Hopp/rädslor:

Page i Svärd


Page i Svärd
 
Här har vi ett barn som är nyfiket, intelligent och diplomatiskt. Kortet kan även visa på en person som kommer med nya idéer till dig, får dig att tänka på ett nytt sätt, vinklar och perspektiv du kanske inte hade tänkt på tidigare och en entusiasm att utforska dessa idéer. Dessa idéer kommer ofta utifrån genom en annan person eller meddelande ofta angående rättsliga processer, beslut. Kanske du erbjuds tillfälle att utvecklas.

Resultat:

Äss i Stavar


Äss i Stavar
 
Initiativ som får igång händelser med kraft och motivation. Kortet visar på att något nytt startas upp med mycket energi och kreativitet, det kan handla om att ta chansen till ett nytt arbete, projekt, relation, hobby, barn osv. Nu ligger du inte på sofflocket längre utan ser till att det blir lite action i ditt liv. Nya erfarenheter och ny frisk energi är på väg in i ditt liv. När det kommer till kärleksrelationer visar detta kort på en hastig förälskelse med mycket passion och heta känslor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0